Kysely Vesannon tulevaisuudesta

Kuntien asema muuttuu lähitulevaisuudessa merkittävästi sote- ja maakuntauudistusten myötä. Myös Vesannon kunta valmistautuu näihin muutoksiin laatimalla uuden strategian ja käynnistämällä elinvoiman vahvistamiseen tähtääviä toimenpiteitä. Strategiassa linjataan kunnan lähitulevaisuuden panostuksen kohteita.
 
 Jotta osaisimme tehdä oikeita tulevaisuuteen liittyviä valintoja, haluamme kuulla kuntalaisten ja muiden Vesannosta kiinnostuneiden ihmisten näkemyksiä tämän kyselyn kautta. Toivottavasti mahdollisimman moni ehtisi vastata kyselyyn, jotta saamme kattavan kuvan toiveista, odotuksista ja ideoista. Vastaamalla kyselyyn voit osallistua Vesannon tulevaisuuden suunnitteluun. Jokainen vastaus on arvokas!
 
Vastausaikaa on 31.8.2017 saakka. Täytetyn kyselyn voi palauttaa johonkin kolmesta palautuspisteestä: kirjastoon, kunnantoimistolle tai terveyskeskukseen. Elinvoimaryhmä analysoi vastaukset ja kyselyn tuloksista julkaistaan raportti Vesannon kunnan nettisivuilla loppuvuonna 2017. Vastaukset ovat nimettömiä. Ne käsitellään luottamuksellisesti ja julkaistaan ilman mitään yksittäiseen vastaajaan liittyviä, tunnistettavissa olevia tietoja.
 
Terveisin Vesannon elinvoimaryhmä
 
PS. Meidät tavoitat ja pääset osallistumaan työhömme myöhemminkin Vesannon kunnan nettisivujen kautta:  https://www.vesanto.fi/elinvoimaryhma
0% Valmiina ( 0 / 5 )