Ilmoittautuminen 19.-20.10.2019 
harvinaisten aikuisten tapaamiseen

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö järjestää viikonlopputapaamisen aikuisille (+18 v.), joilla on harvinainen sairaus tai vamma.

Tapaamisen omavastuu on 30€ sisältäen täysihoidon (majoitus 2 h huoneissa ja ruokailut) ja ohjelman. Matkakuluja emme voi korvata. Tapahtumassa on yksi yleisavustaja auttamassa pienissä avuntarpeissa, mikäli tarvitset paljon apua, otathan mukaan oman avustajan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.9.  

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö kerää tapahtumiin osallistuvista tietoja tapahtuman käytännönjärjestelyjä (ruokailut, majoitus, yleisavustajan tarve, esteettömät tilajärjestelyt) varten. Tietoja (sukupuoli ja ikä) kerätään myös sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) selvityksiä varten. Kaikilla avustusta saavilla järjestöillä on velvollisuus raportoida avustusten käytöstä vuosittain. 

Täytäthän lomakkeen huolellisesti. 
* - merkityt kohdat ovat pakollisia.

1. Yhteystiedot: Tämä kysymys on pakollinen

2. Ikäsi:

3. Sukupuoli: Tämä kysymys on pakollinen

4. Oletko aiemmin osallistunut Harvinaiset-yksikön toimintaan? Tämä kysymys on pakollinen

5. Kuulutko johonkin Invalidiliiton jäsenyhdistykseen (paikalliseen ja / tai valtakunnalliseen)? Huom. tapahtumaan osallistuminen ei edellytä Invalidiliiton jäsenyyttä.

Seuraavien terveydentilaan liittyvien tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Huomioithan, että tarvitsemme niitä huolehtiaksemme tapahtuman käytännön järjestelyistä (ruokailut, majoitus, yleisavustajan tarve, esteettömät tilajärjestelyt)

6. Osallistujan erityisruokavalio:

7. Avustajan nimi ja mahdollinen erityisruokavalio:

8. Tarvitsetko yleisavustusta? Tämä kysymys on pakollinen

9. Apuvälineet: Tämä kysymys on pakollinen

10. Majoituksen tarve: Tämä kysymys on pakollinen

11. Muuta, mitä järjestäjän olisi hyvä tietää?

EU:n tietosuoja-asetuksen 216/679 vuoksi pyydämme vielä suostumukset tietojesi käsittelyyn: 

Ilmoittautumislomakkeessa kysytyt tiedot sisältävät arkaluonteisia tietoja, kuten terveystietoja. Antamalla suostumuksesi varmistat, että tapahtuman käytännön järjestleyt vastaavat tarpeisiisi mahdollisimman hyvin.

Suostumuksen voi peruuttaa lähettämällä tiedon sähköpostitse Harvinaiset-yksikön suunnittelija Jenni Kuuselalle jenni.kuusela@invalidiliitto.fi tai soittamalla p. 0447650410. Samalla peruutat ilmoittautumisen tapaamiseen.

12. Annan suostumukseni edellä olevien henkilötietojeni käsittelyyn tapahtuman käytännön
järjestelyjen hoitamiseksi:
Tämä kysymys on pakollinen

13. Annan suostumukseni terveydentilaa koskevien tietojen käsittelyyn tapahtuman käytännön
järjestelyjen hoitamiseksi:
Tämä kysymys on pakollinen