VESI.FI käyttäjätestaus

Tervetuloa vesi.fi-verkkopalvelun kehittäjäksi!
Vesi.fi-verkkopalvelu on tarkoitettu meille kaikille, jotka tarvitsemme vesitietoa liittyen asumiseen, vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Palvelua rakennetaan vahvasti yhdessä teidän, palvelun käyttäjien kanssa. Tervetuloa vesi.fi-verkkopalvelun kehittäjäksi!

Alkuvuodesta toteutetulla ensimmäisellä käyttäjätestauksella saimme erittäin paljon palautetta. Kaikki palautteet käytiin huolella läpi, luokiteltiin ja kuvattiin toteutettaviksi toimenpiteiksi. Toivomme, että myös tämä kysely innostaa sinua antamaan runsaasti kirjallista palautetta! Kyselykysymyksiin pääset tämän sivun lopussa olevan seuraava-linkin kautta.

Saadun palautteen pohjalta nykyisestä jo julkaistusta vesi.fi-verkkopalvelun testiversiosta on rakennettu uusi kehitysversio testattavaksenne. Uusi versio ei ole valmis verkkopalvelu, vaan testaamista varten toteutettu testityökalu. Suosittelemme testaamaan palvelua tietokoneella. Avaa ennen kyselyn aloittamista testattavat versiot tästä: testiversio ja kehitysversio.

Tällä sähköisellä kyselyllä keräämme arvokkaan palautteesi ja teemme tarvittavat muutokset ennen uuden version teknisen toteutuksen käynnistämistä kesän jälkeen. Varsinainen julkaisuajankohta vesi.fi-verkkopalvelulle on vuoden 2019 lopulla.

Vastaamalla kysymyksiin arvioit tehdyn kehitystyön onnistumista ja kerrot lisäkehitystarpeista vertailemalla uutta kehitysversiota nykyiseen, jo julkaistuun vesi.fi-verkkopalvelun testiversioon.
 
Testaukseen ja kyselyn täyttämiseen menee aikaa noin 20-30 minuuttia. Vastausaika päättyy sunnuntaina 16.6.2019.
Osallistu keskusteluun!
Olemme perustaneet Facebook-ryhmän kommentointia ja keskustelujen avausta varten.Vesi.fi-verkkopalvelun kehittäjät on suljettu ryhmä ja toivomme, että liityt tähän jäseneksi. Ryhmä löytyy parhaiten suoraan tällä linkillä.
 Toivottavasti tapaamme myös keskustelun merkeissä vesi.fi-verkkopalvelun kehittäjät Facebook-ryhmässä.
 
Kiitos osallistumisesta!

Seija Rantonen
projektipäällikkö
Vesitaloustiedon tuottaminen ja jakaminen –hanke (VESPA)
seija.rantonen@ymparisto.fi
Puh 029 525 1126
 
Voit lähettää kysymyksiä, kommentoida ja antaa palautetta myös WhatsApp-viestillä numeroon: 050 476 4381.