Aloita roller derby Helsingissä!

Mietitkö onko derby sun juttu? Älä enää mieti, vaan tee paras päätös uudelle vuodelle ja tunnusta Kallio Rolling Rainbow’n väriä!

Perinteisen viikoittaisen alkeiskurssin sijaan järjestämme keväällä 2018 kolme alkeisleiriä Helsingissä kuukauden välein, ja opetus etenee kevään kuluessa perusluistelutekniikasta aina pelaamiseen asti. Saat joka kerta leirin jälkeen mukaasi helppoja kotitehtäviä, joiden avulla voit harjoitella seuraavaa kertaa varten kotona. Viimeisellä kerralla huhtikuussa suoritamme kansainväliset WFTDA-taitotestit ja ta-daa - olet valmis pelaamaan Kalliossa tai vaikka Kalaharissa.

Mitään ennakkotietoja- tai taitoja et ennen ensimmäistä leiripäiviää tarvitse. Myös luistimia ja suojia saa vuokrata pientä korvausta vastaan. Voit osallistua joko yhteen, kahteen tai kaikkiin leiripäiviin, mutta eniten saat toki irti osallistumalla kaikkiin kolmeen.

Leirien hinta ja KRR:n jäsenyys

Voit osallistua joko yhteen, kahteen tai kaikkiin leiripäiviin. Yhden leirin hinta on 25 euroa ja kaikkien kolmen yhteispaketti on 60 euroa. Mikäli liityt seuramme jäseneksi, leiripäivät ovat sinulle ilmaisia. KRR:n pelaajan jäsenmaksu on 40€/kk. Jäsenenä pääset vaikuttamaan seuran asioihin ja osallistumaan toimintaan, tutustut kannustavaan ja avoimeen yhteisöön, saat tukea, vinkkejä ja kavereita harjoitteluun. Pääset myös treenaamaan harjoitustemme yhteydessä leireiltä saamiasi kotitehtäviä. Maksutiedot lähetetään sinulle sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen.Liity jäseneksi tällä lomakkeella.

Yhteystietoni Pakollinen

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti
Osoite
LEIRIPÄIVIEN SISÄLLÖT

Lauantai 3.2.2018 klo 9 - 14 (+iltaohjelma)

1. Luistelutekniikka, perustaidot
2. Sääntöjen ja strategian perusteita toiminnallisesti

Iltaohjelmassa yhteinen roller derbyn MM-kisakatsomo.
Naisten MM-kisat järjestetään Manchesterissa 1. - 4.2.2018.
http://www.rollerderbyworldcup.com/

Lauantai 3.3.2018 klo 9 - 14 (+iltaohjelma)
1. Blokkaus- ja jammaustekniikkaa
2. Toimitsijakoulutusta ja strategisia tehtäviä Suomi Cupin peleihin.

Iltaohjelmassa Suomi Cup -pelien seuraamista samassa hallissa. Suomi Cup on naisten kotimainen mestaruussarja, joka huipentuu finaaliturnaukseen SM-viikolla 6. - 8.7.2018.

Leiripäivän iltana otteluohjelman mukaisesti kohtaavat Helsinki - Tampere sekä Oulu - Kouvola. Kallio tarjoaa liput matseihin. http://www.rollerderbyfinland.com/suomi-cup/

Lauantai 21.4.2018 klo 9.30 - 20
Sääntökoe tulee olla itsenäisesti suoritettuna ennen leiriä.
9.30 - 11.30 Toimitsijakoulutus
12.00 - 13.00 Harjoituspelissä toimitseminen
13.00 - 14.00 Ruokatauko
14.00 - 16.00 Luistelutaitojen harjoittelu ja testaus
16.30 - 18.30 Pakkaluistelun ja kaksinkamppailun harjoittelu ja testaus
19.00 - 19.30 30 min harjoituspeli

Lopuksi valmistujaiset!

Osallistun seuraaville leireille Pakollinen

Olen Kallio Rolling Rainbow'n jäsen Pakollinen

Haluan lainaan varusteita