Hakulomake ura- ja työnhakuvalmennuksiin

Hyvä TE-toimiston asiakas


Haluatko parantaa työnhakutaitojasi tai saada potkua urasuunnitteluun? Täyttämällä tämän lomakkeen voit hakea Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston työnhaku- ja uravalmennuksiin.  Lisätietoja saat www.te-palvelut-sivuilta työnhakuvalmennuksesta, uravalmennuksesta, kulukorvauksesta ja poissaoloista.

Ilmoita lomakkeella valmennuksen numero ja mahdollinen vaihtoehto sille. Valmennusnumeron löydät valmennuksen otsikosta tai tekstistä.

Valmennuksiin on rajoitettu määrä paikkoja, joten hakeutuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. Valmennukseen valitaan ensisijaisesti työttömiä, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan palveluun. Ilmoittautumisesi jälkeen Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse viiden työpäivän sisällä.

Ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Ura- ja työnhakuvalmennukset ovat työllistymistä edistäviä palveluja, joihin osallistumisesta TE-toimisto tekee lausunnon työttömyysetuutesi maksajalle. Myös varasijalle jääminen sitoo sinua osallistumaan. Valmistaudu siihen, että kutsu valmennukseen voi tulla vielä valmennuksen alettua. Muista ilmoittaa TE-toimistoon, jos työllistyt!

Tässä hakemuksessa antamasi henkilötiedot käsitellään Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Henkilötietojen tarkastamiseen käytetään Työ- ja elinkeinotoimiston henkilörekisteriä, Ura-järjestelmää. Tietojen käsittely TE-toimistossa perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen. (Laki julkisesta työvoimapalvelusta 916/2012)

Jos tulet hyväksytyksi hakemaasi valmennukseen, sinun tässä hakemuksessa antamasi yhteystiedot lähetetään suojatulla sähköpostiyhteydellä palveluntuottajalle.

Henkilötietojen luovuttaminen palveluntuottajalle perustuu lakiin seuraavasti:

Lain julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 12 luvun 6 §:n 2 momentin mukaan

palveluntuottajalla on oikeus saada salassapitosäännösten ja muiden tiedon saantia koskevien rajoitusten estämättä maksutta työ- ja elinkeinotoimistolta, työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskukselta ja elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta henkilöasiakasta koskevat tiedot, jotka ovat välttämättömiä palvelun järjestämiseksi.

 

Palveluntuottaja lähettää sinulle kutsun joko sähköpostilla tai tekstiviestinä ennen valmennuksen alkua.

Tässä hakemuksessa antamiasi henkilötietoja säilytetään vain sen ajan, kun asian käsittely kestää, korkeintaan kaksi kuukautta.

Linkit tietosuojaselosteisiin:

Tietosuojaseloste

Ura-tietojärjestelmän tietosuojaseloste

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät sivulta:

http://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/tietosuojaselosteet-ja-ukk

1. Yhteystiedot*

Etunimi (virallinen nimi)
Sukunimi (virallinen nimi)
Matkapuhelin
Sähköposti
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka

2. Haluan osallistua

Tiedot valmennuksesta, johon haluat osallistua
Muut tiedot

4. Valmennuksen toteuttaja

5. Valmennuksen ajankohta

6. Valmennusnumero (näkyy valmennuksen otsikossa ja tekstissä)

7. Valmennuksen kohderyhmä

8. Muuta huomioitavaa

Muista valita lopuksi " Lähetä" jotta vastauksesi tallentuvat.