Osallistu arvontaan!

Olet osallistumassa Kumita-kampanjan 8.-luokkalaisille tarkoitettuun arvontaan, jossa kaikkien osallistujien kesken arvotaan langattomat kuulokkeet. Yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen toimittamiseen. Arvonta suoritetaan 30.6.2020.

1. Yhteystietosi. Vain matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite on pakollinen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen toimittamiseen.

2. Oletko saanut Kumita-kondomin koulusta?

Suostumukseesi perustuva henkilötietojesi käsittely

Väestöliitto kerää, käsittelee ja käyttää sinusta henkilötietoja, joiden avulla olet tunnistettavissa suoraan tai epäsuorasti. Henkilötietosi tallentuu Väestöliiton Webropol-järjestelmään. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Väestöliiton Kumita-kampanjaan liittyvään arvontaan osallistuneiden kesken arvonnan suorittaminen ja voittajien tiedottaminen. Henkilötietojasi ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Rekisterin tiedot suojataan niin, että henkilötietoon pääsee kaksi (2) Väestöliiton työntekijää, jotka suorittavat arvonnan. Rekisteritiedot poistetaan heti arvonnan suorittamisen ja voittajien tavoittamisen jälkeen. Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä, eikä henkilötietojasi luovuteta, käytetä muihin tarkoituksiin tai siirretä eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Henkilötietojasi ei siirretä myöskään EU:n ulkopuolelle.

Sinulla on oikeus:
• peruuttaa suostumus (ks. ohjeet alla)
• päästä henkilötietoihin
• tietojen oikaisemiseen
• tietojen poistamiseen
• henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
• siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Suostumuksen voit halutessasi peruuttaa lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen: kumita@vaestoliitto.fi tai postiosoitteeseen: Väestöliitto / Nuorten tiimi, Kalevankatu 16 A, 00101 Helsinki.