Tietoja OnlineTutkimusPaneelista

Vuonna 2007 perustettu OnlineTutkimusPaneeli on yksi Suomen vanhimmista internet-pohjaisista kuluttajapaneeleista.

Miten OnlineTutkimusPaneeli toimii?
Jäsenyys OnlineTutkimusPaneelissa tarkoittaa sitä, että sinua pyydetään ajoittain vastaamaan sähköpostitse toteuttamiimme kyselytutkimuksiin. Saat kyselystä ilmoittavan tiedotteen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitat rekisteröitymisen yhteydessä. Sähköpostiviestissä lähetämme linkin sähköiseen kyselylomakkeeseen, jonka avulla kulloinenkin kysely toteutetaan.

Kyselyt koskevat monia eri asioita; voimme esim. tiedustella tiettyihin tuotteisiin tai yrityksiin kohdistuvia mielikuvia, tai kuluttajatottumuksiasi. Valitset luonnollisesti itse kuinka moneen ja mihin kyselyihin vastaat ja voit milloin tahansa lopettaa jäsenyytesi paneelissa. Jäsenyys on ilmaista ja luottamuksellista, ja saat kiitokseksi joka kyselyyn vastaamisesta pienen rahallisen korvauksen!


Korvaus kyselyihin vastaamisesta
Aina kun vastaat kyselyyn, saat vaivannäöstäsi korvauksen, jonka suuruus riippuu kyselyn pituudesta. Korvaus yhdestä tutkimuksesta vaihtelee yleensä 0,50 euron ja 2,00 euron välillä (korvaus voi olla myös tätä pienempi tai suurempi, riippuen kyselyn pituudesta). Joka kerta kun saat sähköpostitse kyselykutsun, mainitaan sähköpostin saateviestissä se summa, mitä kyseiseen kyselyyn vastaamisesta sinulle korvataan.

Voit itse valita, miten lunastat palkkiosi kyselyihin vastaamisesta. Voit valita SuperLahjakorttipalvelun, jolloin voit lunastaa tilillesi kertyneet rahat valitsemasi liikkeen lahjakorttina, tai vaihtoehtoisesti voit siirtää tilillesi kertyneen summan rahana omalle pankkitilillesi PayPal-palvelun avulla.

Kun tilillesi on kertynyt vähintään 10 euroa, voit lunastaa palkkion itsellesi valitsemallasi tavalla.

SuperLahjakorttia voit käyttää Suomen tunnetuimmissa liikeketjuissa (yli 100:ssa kohteessa), mm. Iittala, Marimekko, Suomalainen Kirjakauppa, Arabia, Stadium, Kultajousi, The Body Shop, Cdon.com, jne.
Lue lisää presentcard.fi
PayPal -palvelun avulla voit siirtää ansaitsemasi korvauksen omalle pankkitilillesi. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva PayPal-tili, voit käyttää sitä palkkiosi lunastamiseen. Mikäli haluat palkkiosi rahana ja sinulla ei ole vielä PayPal-tiliä, tulisi sinun perustaa itsellesi oma PayPal-tili Lue lisää paypal.com/fi ja PayPal-tilin perustamisohje suomeksi tässä
. (Huomioithan että mikäli lunastat palkkiosi lahjakortteina, niin siihen et tarvitse PayPal-tiliä).

Mikäli et halua nostaa vastaajapalkkioitasi itsellesi, voit vaihtoehtoisesti lahjoittaa ansaitsemasi rahat luonnonsuojeluun WWF:lle, aina kun tilillesi on kertynyt 5 euroa tai enemmän. WWF on hyväntekeväisyysjärjestö, joka tekee työtä luonnon hyväksi sekä Suomessa että maailmalla.


Eroaminen paneelin jäsenyydestä
OnlineTutkimusPaneelin jäsenyys on täysin vapaaehtoinen, eikä sido sinua mitenkään. Sinulla ei ole milloinkaan velvollisuutta vastata kyselyihin, vaan voit aina sähköpostikutsun saatuasi itse päättää osallistutko sillä kertaa tutkimukseen. Voit milloin tahansa erota paneelista ja poistaa henkilökohtaiset tietosi järjestelmästä. Jos haluat erota, kirjaudu sisään jäsensivustolle ja valitse profiilitiedoissasi ”sulje käyttäjätili”. Vaihtoehtoisesti voit klikata Eroa jäsenyydestä -linkkiä, kun saat sähköpostitse kyselykutsun. Samalla kun luovut jäsenyydestäsi, poistuvat myös kaikki tietosi järjestelmästä. Huomaathan, että tällöin menetät myös tililläsi mahdollisesti olevan korvaussumman.

OnlineTutkimusPaneeliin ei ole sallittua rekisteröityä kuin yhdellä sähköpostiosoitteella. Kaksoiskappaleet poistetaan järjestelmästä ilman erillistä ilmoitusta.


Tietoturvallisuus
OnlineTutkimusPaneelissa on tiukat vaatimukset henkilökohtaista tietoturvallisuutta kohtaan. Panelistien tunnistetietoja (nimi, sähköposti ja muut henkilökohtaiset tunnistetiedot) ei välitetä eteenpäin tutkimuksen toimeksiantajille. Kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat turvatut, ja ulkopuolisten on mahdotonta saada haltuunsa tai väärinkäyttää niitä.

Panelistina profiilitietosi säilyvät OnlineTutkimusPaneelissa, kunnes irtisanoudut jäsenyydestä. Panelistina sinulla on pysyvä mahdollisuus lukea ja muokata omia tietojasi jäsensivuilla. Tutkimustieto toimitetaan eteenpäin aina nimettömänä datana, tutkimusten vastauksia ei tallenneta henkilökohtaisten tietojen yhteyteen.LIITY PANEELIN JÄSENEKSI TÄSTÄ LINKISTÄ
Täytä lomakkeeseen tietosi ja valitse itsellesi vähintään 8-merkkinen salasana. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat vahvistettua rekisteröintisi.

Syntymäaika merkitään lomakkeeseen normaalisti muotoa pp.kk.vvvv. Jos selaimeesi kuitenkin ilmestyy kalenteri, niin klikkaa siitä ensin vuosiluku, ja vasta sen jälkeen kuukausi ja päivä. 

OnlineTutkimusPaneelin tietosuojaseloste

1.