Päätoimitsijahaku SM-sarjan ja divisioonien kaudelle 2018-2019

SM-sarjan ja divisioonien päätoimitsijahaku kaudelle 2018-2019 on auki 8.7. - 24.8.2018. Voit asettautua ehdolle täyttämällä alla olevan lomakkeen. SM-sarjaan ja divisiooniin haetaan 1-2 päätuomaria (HR) ja 1-2  ei-luistelevaa päätoimitsijaa (HNSO), jotka valitsee osallistuvien joukkueiden ja RDF:n hallituksen edustajista muodostettu ohjausryhmä. Voit asettautua ehdolle HR:ksi tai HNSO:ksi tai molempiin pesteihin. Ohjausryhmä tekee valinnat 31.8.2018 mennessä ja valinnoista tiedotetaan ensin kaikille hakijoille.

 

Valittujen päätoimitsijoiden (sekä HR että HNSO) tehtäviin kuuluu tukea ja ohjata yksittäisten turnausten päätoimitsijoita ja turnauksissa toimivien toimitsijoita työssään, valvoa SM-sarjan ja divisioonien sääntöjen, WFTDA:n pelisääntöjen sekä ohjeistuksien noudattamista, puuttua mahdollisiin turnauksissa esiintyviin epäkohtiin sekä huolehtia ottelupöytäkirjojen laatimisesta ja julkaisemisesta. Lisäksi päätoimitsijat osallistuvat ohjausryhmän toimintaan tuomalla toimitsijanäkemystä mukaan keskusteluun, järjestävät finaaliturnauksen toimitsijahaun, tarvittaessa auttavat muiden osaturnausten toimitsijahaun järjestämisessä sekä toimivat yhteyshenkilöinä RDF:n suuntaan toimitsija-asioissa. SM-sarjan ja divisioonien päätoimitsijat tekevät työnkuvaansa liittyvät päätökset yhdessä, mutta voivat päättää keskinäisestä työnjaostaan itsenäisesti.

 

SM-sarjan ja divisioonien päätoimitsijoilta toivotaan aktiivisuutta ja sitoutumista koko kilpailukauden ajan tehtäväänsä. Päätoimitsijoiden tulee olla perehtyneitä lajin sääntöihin. Heiltä toivotaan ymmärrystä suomalaiseen roller derby -toimintaympäristöön ja pelisilmää erilaisiin tilanteisiin - jokainen osaturnaus järjestetään erilaisista lähtökohdista, joten työnkuva ja -määrä voi vaihdella huomattavasti turnausten niiden välillä.


SM-sarjan ja divisioonien sääntöihin voit tutustua tarkemmin
täällä.

Lisätietoja RDF:stä ja SM-sarjasta: www.rollerderbyfinland.com. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen info@rollerderbyfinland.com
Tutustuthan oheiseen tietosuojaselosteeseen ennen lomakkeen täyttämistä.
Päätoimitsijahaun tietosuojaseloste 2018

Olen tutustunut oheiseen tietosuojaselosteeseen Pakollinen