REDU.FI -verkkosivujen yhteystietojen korjaus-, lisäys- tai poistopyyntö
1. Mitä haluat meidän tekevän?
2. Kerro nimesi ja sähköpostisosoitteesi, jotta voimme vastata Sinulle, kun olemme käsitelleet pyyntösi
Nimi
Sähköposti
3. Virheellinen, puuttuva tai poistettava yhteystieto, jonka haluat korjattavan. Jos haluat että korjaamme virheelliset tiedot tai lisäämme puuttuvat tiedot, kirjoita kohtaan 4 uudet yhteystiedot.
4. Uudet tai korjatut yhteystiedot.
Sukunimi ja etunimi
Sähköposti
Toimintayksikkö / postiosoite
Puhelin 020 798-alkuinen
Puhelin 040-alkuinen
Tulosalue
Osasto
5. Lisätiedot
Tietosuoja ja tietoturva
Lomake käyttää suojattu sslsuojattua yhteyttä. Tällä lomakkeella voit lähettää korjaus-, lisäys- tai poistopyynnön REDU.FI -verkkosivujen yhteystietojen ylläpitoon. Lomakkeella lähettämiäsi tietoja käytetään vain tämän pyynnön käsittelyssä. Tiedot poistetaan käsittelyn jälkeen. [Tietosuojaseloste]

Olemme tarvittessa yhteydessä Sinuun lisätietojen saamiseksi. Lähetämme myös Sinulle sähköpostitse tiedon, kun korjauspyyntö on käsitelty mikäli olet antanut meille toimivan sähköpostiosiotteen.Huom! Pyyntösi tallennetaan ja lähetetään yhteystietojen käsittelijälle vasta, kun klikkaat Lähetä -painiketta.
Älä sulje selainta heti Lähetä-painikkeen klikkaamisen jälkeen - odota hetki, niin saat selaimeesi kuittausviestin onnistuneesta lähettämisestä. Jos pakollisia tietoja puuttu, saat myös ohjeen, mitä tietoja pitää vielä täydentää.