Pyydä apua

Tarvitsetko apua tai tukea nykyisessä elämäntilanteessasi? Haluaisitko kysyä neuvoa vanhemmuuteen, perhe-elämään tai lapsiisi liittyen? Ota yhteyttä, me autamme sinua.

 

Lomakkeella voit jättää yhteydenottopyynnön Ylöjärven kaupungin lapsiperheiden kanssa työskentelevälle työntekijälle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse 1 - 3 arkipäivän kuluessa. Halutessasi voit täyttää vain nimesi ja puhelinnumerosi yhteydenottoa varten.

 

Lomakkeella jättämiäsi tietoja käsittelevät Ylöjärven kaupungin perheohjaaja tai terveydenhoitaja. Lähettämäsi lomake poistetaan järjestelmästä, kun työntekijä on ottanut sinuun yhteyttä. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin ja terveydenhuollon asiakkuuteen liittyvät tiedot potilaskertomukseen. Ethän kirjoita lomakkeelle henkilötunnusta tai muuta salassa pidettävää tietoa.

 

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu kiireellisten tilanteiden hoitoon. Näissä tilanteissa ota yhteyttä sosiaalipäivystykseen tai hätätilanteessa suoraan 112-numeroon.

1. Tiedot

2. Asia, johon toivot apua