Vesi-IPA

Vesiosuuskuntien koulutus- ja kehittämishanke Vesi-IPA on Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima hanke, jossa järjestetään koulutusta Keski-Suomessa toimiville vesiosuuskunnille. Tavoitteenamme on kouluttamalla parantaa vesiosuuskuntien toimintavarmuutta, toiminnan tasoa, vastuuhenkilöiden osaamista ja tietämystä. Lisäksi kehitämme vesiosuuskuntien toimintaa tulevaisuusnäkökulma ja asiakkaiden palveluiden varmistaminen huomioiden.

Hanke toteutetaan 1.1.2019 - 31.12.2020 ja rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020.

Lisätietoja: Mirja Hurskainen, 040 768 6250, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti, www.jamk.fi/jatevesi

1. Tällä kyselyllä kartoitamme vesiosuuskuntien koulutustarpeita. Vesi-IPAssa toteutamme koulutuspäiviä osuuskuntalähtöisesti todelliseen tarpeeseen vastaten. Kerro siis, mitä vesiosuuskuntanne kaipaa tai mitkä ovat omat kiinnostuksen kohteesi. Tämä kysymys on pakollinen

2. Mitä sisältöä erityisesti toivoisit edellä valitsemiisi aihealueisiin?

3. Mitkä ovat vesiosuuskuntanne kehittymisen ja kehittämisen kannalta tärkeimmät osaamiset? Tämä kysymys on pakollinen

4. Keräämme henkilötietoja Vesi-IPAn koulutuskutsujen ja tiedotteiden lähettämistä varten. Lisätietoja JAMKin tietosuojasta ja rekisteröidyn oikeuksista voit lukea osoitteessa https://www.jamk.fi/fi/Tietoa-JAMKista/Tietosuoja. Samaiselta sivustolta löydät lisätietoa myös siitä, kuinka käsittelemme asiakastietojasi.

5. Käytämme markkinoinnissa ainoastaan asiakastietoja, joihin olemme saaneet suostumuksesi. Tämä kysymys on pakollinen