Ilmoittautuminen Sosiaalilääketieteen päiville ja/tai Sosiaalilääketieteen yhdistyksen vuosijuhlaan
Tapahtuman ohjelma: http://www.socialmedicine.fi/SLPaivat2018

1. Nimi

2. Organisaatio

3. Sähköposti Tämä kysymys on pakollinen

4. Osallistun seminaariin

5. Mahdollinen erityisruokavalio kahvitusta varten

6. Oletko SLY:n jäsen? Tämä kysymys on pakollinen

Sosiaalilääketieteen yhdistyksen jäsenille seminaari on maksuton. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä osoitteessa www.socialmedicine.fi/jasenasioita (vuosijäsenyys työelämässä oleville 45 €, työelämän ulkopuolella oleville 20 €). Voit ilmoittautua seminaariin jäsenenä heti, kun olet täyttänyt ja lähettänyt liittymislomakkeen. 
 
Muille seminaarin osallistumismaksu on 45 € / 20 €. Osallistumismaksu on sama, vaikka osallistuisit vain yhteen päivään. Maksu sisältää ohjelman ja kahvitarjoilun.Maksu suoritetaan etukäteen 30.9 mennessä tilille FI70 8000 0710 0821 84. Laita viitteeksi nimesi ja ”SLPäivät”.
 
Mikäli ilmoittautunut ei esteen sattuessa peruuta osallistumistaan viimeistään seminaariaamuna sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@socialmedicine.fi, peritään häneltä osallistumismaksu (koskee myös yhdistyksen jäseniä).

7. Ilmoittaudun SLY:n 50-vuotisjuhlaan 3.10 (hinta 35e)

8. Lisätiedot mahdollisista allergioista yms. illallistarjoilua varten

Juhlan illalliskortin hinta on 35 e. Lähetämme juhlaan ilmoittautuneille laskun kahden viikon kuluessa sähköpostitse. Tässä yhteydessä voit ilmoittaa myös mahdollisen seuralaisesi, sekä hänen ruokatoiveensa.

Lomakkeella ilmoitetut henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin, jonka ylläpitäjä on Sosiaalilääketieteen yhdistys ry. Tiedot kerätään Sosiaalilääketieteen päivät 2018 -nimisen tapahtuman järjestämiseksi ja osallistujien tiedottamiseksi. Tietoja säilytetään 5.10.2018 asti. Henkilötietojen käsittelyn oikeutus perustuu tietojen ilmoittajan suostumukseen. Lisätietoja sihteeri@socialmedicine.fi.

9.

Annan luvan tällä lomakkeella ilmoittamieni henkilötietojen käsittelyyn 5.10.2018 asti.

Tämä kysymys on pakollinen