Ilmoittautuminen palveluun:
Yrittäjästä työnantajaksi

Yrittäjästä työnantajaksi  -palvelun tavoitteena on parantaa ensimmäistä työntekijäänsä palkkaavien yksinyrittäjien ja omistajayrittäjistä muodostuvien mikroyritysten työnantajataitoja sekä rekrytointiosaamista. 

  • Saat perusvalmiudet toimia työnantajana.

  • Saat tietoa ja valmiudet rekrytointiin liittyviin käytännön toimiin.

  • Saat tietoa eri rekrytointitavoista ja -kanavista sekä erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa.

  • Opit käyttämään rekrytointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyviä yksityisiä ja julkisia palveluita.


Palveluntuottaja laatii kanssasi kehittämissuunnitelman onnistunutta rekrytointia varten.

Tämä maksuton palvelu on käytössä 13 TE-toimiston toimialueella eri puolella Suomea, useiden eri palveluntuottajien toteuttamana. Palvelun järjestäjänä ja tilaajana toimivat Uudenmaan TE-toimisto ja Uudenmaan ELY-keskus.

Keräämme tällä lomakkeella itse ilmoittamasi henkilötiedot, yhteystiedot ja yrityksesi y-tunnuksen Yrittäjästä työnantajaksi -palvelun toteuttamista varten. Tallennamme tiedot Yrittäjästä työnantajaksi -palvelun rekisteriin ja tarvittaessa TE-palvelujen URA-tietokannan rekisteriin. Rekisterien tietosuojaselosteet voit lukea TE-toimiston verkkosivulta. Varmistamme myös antamiesi tietojen pohjalta, että yrityksesi soveltuu palvelun kohderyhmään. Antamasi henkilötiedot ja yrityksen tiedot välitetään palvelun toteuttamista varten palveluntuottajalle, joka vastaa omalta osaltaan henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuudesta. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä luovuteta muihin tarkoituksiin.


Lisätietoja Yrittäjästä työnantajaksi -palvelusta saat TE-toimistosta:
projektisuunnittelija Henna Koivula (henna.koivula@te-toimisto.fi / p. 02950 41231)