Ehdokkaiden asettaminen
          Ehdokasasetanta päättyy keskiviikkona 31.7.2019

Vuoden kotimainen matkakohdeEhdotukseni ja perustelut

Kohteella tarkoitetaan matkailullisesti kiinnostavia paikkoja, vierailukohteita ja kaupunkeja/kuntia. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden kuljetusyhtiöEhdotukseni ja perustelut

Kuljetusyhtiöllä tarkoitetaan lento-, meri- ja maaliikenneyhtiöitä, jotka myyvät palveluitaan Suomessa (kansalliset ja kansainväliset yritykset). Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden majoitusliikeEhdotukseni ja perustelut

Majoitusliikkeellä tarkoitetaan hotelli-, hostelli- ja mökkimajoitusliikeitä, jotka myyvät palveluitaan Suomessa. Se voi olla ketju tai yksittäinen majoitusliike. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden matkailualan tulokasEhdotukseni ja perustelut

Tulokkaalla tarkoitetaan uutta yritystä, yrittäjää tai työntekijää, joka ei ole aikaisemmin toiminut matkailualalla. Olemassa olevan (”vanhan”) yrityksen uusi yrittäjä tai työntekijä voi siis olla tulokas. Myös jo alalla työskentelevän henkilön (”vanhan”) perustama uusi yritys voi olla tulokas. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden matkailukuvan nostajaEhdotukseni ja perustelut

Matkailukuvan nostaja on esim. toimittaja, bloggari, kolumnisti tai joku muu, joka on tuottanut matkailusisältöistä materiaalia mieleenpainuvalla tavalla johonkin mediaan / kanavaan: printti- tai sähköiset mediat, Youtube, blogi yms. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden matkailuyritysEhdotukseni ja perustelut

Matkailuyrityksellä tarkoitetaan matkailualalla toimivia yrityksiä, jotka tarjoavat/myyvät palveluitansa yrityksille ja/tai kuluttajille. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden matkatoimisto / matkanjärjestäjäEhdotukseni ja perustelut

Matkatoimistolla/matkanjärjestäjällä tarkoitetaan yrityksiä, jotka tarjoavat/myyvät loma- ja/tai liikematkoja yrityksille ja/tai kuluttajille. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden mieleenpainuvin matka- tai palvelukokemusEhdotukseni ja perustelut

Mieleenpainuvin matka- tai palvelukokemus voi olla tapahtunut ennen matkaa, matkan aikana tai matkan jälkeen. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden ulkomainen matkakohdeEhdotukseni ja perustelut

Kohteella tarkoitetaan matkailullisesti kiinnostavia maita, paikkoja, vierailukohteita ja kaupunkeja. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Vuoden vastuullinen matkailutekoEhdotukseni ja perustelut

Vastuullisella matkailuteolla tarkoitetaan sekä pieniä että suuria tekoja, joita matkailualan yritykset, yrittäjät, työntekijät tai muut toimijat ovat tehneet. Tarkasteluajankohta kesäkuu 2018 - heinäkuu 2019.

Ehdokkaita asettaneiden kesken arvotaan yksi onnekas, joka saa kaksi lippua 4.10. järjestettävään gaalaan. Mikäli haluat osallistua kahden gaalalipun arvontaan, jätä yhteystietosi alle.

Yhteystietoni saa antaa gaalan yhteistyökumppaneille Tämä kysymys on pakollinen