0% Valmis

VASTUULLISEN MATKAILUN PORTAAT


     Luomme vastuullisen matkailun digitaalista koulutusmallia
                     - vastaa ja vaikuta sen sisältöön!
 

Arvoisa vastaaja,   
 

tämän kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa matkailussa työskentelevien vastuullisuusosaamisen nykytilanteesta ja tarpeista. Kerätyn tiedon avulla hankkeemme pystyy tuottamaan erilaisiin tarpeisiin mukautuvan koulutusmallin, jolla edistetään matkailun vastuullisuutta ja vastataan ennakoivasti matkailun kasvuun liittyviin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen tai liikamatkailuun. Vastauksesi on meille erittäin tärkeä, olitpa sitten matkailuyrittäjä tai matkailuyrityksen työntekijä!  

Vastauksesi tallentuvat anonyymeinä, eikä aineiston analyysista ole mahdollista erottaa yksittäisiä vastaajia. Käytämme kerättyä aineistoa hankkeen koulutusmallin kehittämisessä ja matkailun vastuullisuutta tarkastelevassa tieteellisessä tutkimuksessa. 

Kyselyn lopussa sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan testaamaan kehitettävää koulutusmallia. Mikäli haluat, voit jättää yhteystietosi lomakkeelle ja olemme sinuun yhteydessä testivaiheen alkaessa. Jättämiäsi yhteystietoja ei voida yhdistää kyselyvastauksiisi. 

Kysely on osa Vastuullisen matkailun portaat -hanketta, jossa kehitetään vastuulliseen matkailuun liittyvää täydennyskoulutusta [hankkeen kotisivu]. Kehitettävä koulutusmalli tulee palvelemaan kaikkia matkailussa toimivia tahoja (esim. yrittäjät, työntekijät, kehittäjät, matkailusta kiinnostuneet jne.) lisäämällä heidän osaamistaan vastuullisesta matkailusta. 
  
Lisätietoja kyselystä tai hankkeesta saat Oulun yliopiston tutkijatohtorilta Kaarina Tervo-Kankareelta, kaarina.tervo-kankare@oulu.fi tai 050 350 7159.   
 
Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia. 
Vastaathan perjantaihin 21.6.2019 mennessä.