Kyyjärven kuntalaisten hyvinvointikysely

Hyvä kuntalainen,

Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi. Kyyjärvellä luodaan hyvinvointisuunnitelmaa, jonka valmistelun tueksi kaivataan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia jokapäiväisestä hyvinvoinnista. Kyselyn tavoitteena on selvittää, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat kuntalaisten kokemat hyvinvoinnin kehittämiskohteet. 

Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 28.2.2019 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Kyyjärven hyvinvointisuunnitelmaa.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 20e arvoista lahjakorttia kauppakeskus Palettiin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite) kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään. Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

1. Sukupuoli Tämä kysymys on pakollinen

2. Ikä Tämä kysymys on pakollinen

3. Ketä talouteesi kuuluu tällä hetkellä? Tämä kysymys on pakollinen