LASERI - kolme sukupolvea
PERUSKYSELY

1.-5.-luokkalainen lapsi

Tämän tutkimuksen keskeisenä tavoitteena on selvittää onko vanhempien elintavoilla ja stressillä yhteyttä lapsen terveyteen ja hyvinvointiin. Pyydämme, että vastaat yhdessä vanhemman, huoltajan tai muun aikuisen kanssa terveydentilaasi, elintapoihisi ja elinoloihisi liittyviin kysymyksiin.

Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisina eikä niitä anneta kenenkään ulkopuolisen käsiin. Tietosuojalain määräysten mukaan kaikki tiedot kootaan tutkimuksessa käytettävään tiedostoon ilman tutkimushenkilöiden nimiä ja henkilötunnuksia. Näin varmistetaan se, että yksittäisten tutkimushenkilöiden tunnistaminen tiedostoa lukemalla ei ole mahdollista.

Kysymyksiin vastataan valitsemalla sopivin vaihtoehto tai kirjoittamalla kysytty tieto sille varattuun tilaan. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10-15 min.

Voit selata lomaketta sivun alalaidassa olevien "Edellinen sivu" ja "Seuraava sivu" painikkeiden avulla. Valitsemalla "Tallenna & jatka myöhemmin" voit antaa sähköpostiosoitteesi, jonne saat linkin lomakkeeseen ja voit jatkaa vastaamista myöhemmin. Täyttämäsi tiedot tallentuvat samalla.

Kiitämme jo etukäteen vaivannäöstäsi!

TAUSTATIEDOT

1. Tutkimusnumero (kutsukirjeessä) Tämä kysymys on pakollinen

7 merkkiä jäljellä

2. Täyttöpäivämäärä Tämä kysymys on pakollinen

3. Nimi Tämä kysymys on pakollinen

4. Syntymäpäivämäärä (ppkkvv eli henkilötunnuksen alkuosa esim. 010509) Tämä kysymys on pakollinen

6 merkkiä jäljellä

5. Ikä

6. Sukupuoli

7. Yhteystiedot

8. Asutko?

9. Mikä oli viimeisimmän peruskoulun numeroina annetun koulutodistuksesi kaikkien aineiden keskiarvo? Ilmoita keskiarvo vähintään yhden desimaalin tarkkuudella asteikolla 4-10 (esim. 7,6). Arvioi, jos et muista tarkkaan.

10. Oletko saanut viimeisen vuoden aikana koulunkäyntisi tueksi oppimisen tukitoimia?

11. Jos olet saanut oppimisen tukitoimia, mistä syystä olet niitä saanut?

0% Valmis ( 1 / 5 )