llmoittautuminen perhetapaamiseen Heurekaan 14.9

Harvinaiset-yksikkö ja Uudenmaan lihastautiyhdistys ry järjestävät perhepäivän Vantaan Heurekaan lauantaina 14.9.2019 klo 12 alkaen. Ohjelmassa mm. kahvi- ja mehutarjoilu, aikuisille vertaistuellinen luento vanhemmuudesta ja lapsille omaa ohjelmaa lastenhoitajien johdolla sekä päivän päätteeksi klo 14 jälkeen Heurekan tiedepuistoon tutustumista. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ja tarkempi aikataulu. 

Keräämme tapahtumiin osallistuvista tietoja tapahtuman käytännönjärjestelyjä (ruokailut, majoitus, lastenhoidon tarve, esteettömät tilajärjestelyt) varten. Tietoja (sukupuoli ja ikä) kerätään myös sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) selvityksiä varten. Kaikilla avustusta saavilla järjestöillä on velvollisuus raportoida avustusten käytöstä vuosittain. 

Täytäthän lomakkeen huolellisesti. 
* - merkityt kohdat ovat pakollisia.

1. Vanhemman yhteystiedot: Tämä kysymys on pakollinen

2. Erityisruokavaliot, käytössä olevat liikkumisen apuvälineet, mahdollinen harvinainen sairaus tai vamma
ja muut tarpeelliset tiedot, mitä järjestäjien on hyvä huomioida:

Terveydentilaan liittyvien tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Huomioithan, että tarvitsemme niitä huolehtiaksemme tapahtuman käytännön järjestelyistä (esteettömät tilajärjestelyt, kahvitarjoilu, tapaamisen sujuvuus). Käsittelemme tiedot luottamuksella.

3. Tapahtumaan osallistuva toinen vanhempi / aikuinen:

4. Erityisruokavaliot, käytössä olevat liikkumisen apuvälineet ja muut tarpeelliset tiedot, mitä järjestäjien on hyvä huomioida:

Terveydentilaan liittyvien tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Huomioithan, että tarvitsemme niitä huolehtiaksemme tapahtuman käytännön järjestelyistä (esteettömät tilajärjestelyt, kahvitarjoilu, tapaamisen sujuvuus). Käsittelemme tiedot luottamuksella.

5. Tapahtumaan osallistuvien lasten tiedot
(nimi, ikä, mahdollinen harvinainen sairaus tai vamma, liikkumisen apuvälineet ym.):
Tämä kysymys on pakollinen

6. Lasten erityisruokavaliot/ allergiat

7. Lastenhoidossa huomioitavaa? (lapsen nimi ja mitä lastenhoitajien on hyvä tietää)

8. Osallistumme Tämä kysymys on pakollinen

9. Kuulutko johonkin Invalidiliiton tai Lihastautiliiton jäsenyhdistykseen (paikalliseen / valtakunnalliseen)? Huom. tapahtumaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Tämä kysymys on pakollinen

10. Oletteko aiemmin osallistunut Harvinaiset-yksikön toimintaan? Tämä kysymys on pakollinen

11. Toiveita tapahtuman tai luennon teeman suhteen? Muuta, mitä järjestäjän olisi hyvä tietää?

EU:n tietosuoja-asetuksen 216/679 vuoksi pyydämme vielä suostumukset tietojesi käsittelyyn: 

Ilmoittautumislomakkeessa kysytyt tiedot sisältävät arkaluonteisia tietoja, kuten terveystietoja. Antamalla suostumuksesi varmistat, että koulutuksen käytännön järjestleyt vastaavat tarpeisiisi mahdollisimman hyvin.

Suostumuksen voi peruuttaa lähettämällä tiedon sähköpostitse Harvinaiset-yksikön suunnittelija Tanja Lehtimäelle tanja.lehtimaki@invalidiliitto.fi tai soittamalla p. 0407281737. Samalla peruutat tapahtumailmoittautumisen.

12. Annan suostumukseni edellä olevien henkilötietojen käsittelyyn tapaamisen käytännön
järjestelyjen hoitamiseksi: *

13. Annan suostumukseni terveydentilaa koskevien tietojen käsittelyyn koulutuksen käytännön
järjestelyjen hoitamiseksi: *