Tervetuloa Pohjois-Suomen nuorten jäsenten aluetapaamiseen ja Qstockiin 26.-27.7.2019!

Jo perinteeksi muodostunut Pohjois-Suomen nuorten jytyläisten tapahtuma Oulun Qstockin yhteydessä tulee taas! Tervetuloa mukaan nauttimaan hyvistä festareista ja viettämään mukavaa viikonloppua muiden jytyläisten kanssa.
Voit tutustua festareiden musiikkitarjontaan Qstockin nettisivuilla.  

Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu nuorille jytyläisille, eli alle 37-vuotiaille, mutta jos paikkoja jää, myös yli 37-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan! Jos olet yli 37-vuotias ole suoraan yhteydessä Heidiin, yhteystiedot löydät alta.

OHJELMA

Ohjelma alkaa perjantaina 26.7.2019 noin kello 12.00 Aloitamme päivän aamukahveilla ja sen jälkeen luvassa on mukavaa yhdessä tekemistä. Ohjelman jälkeen luvassa on ruokailu ja sen jälkeen jokainen voi vapaasti siirtyä festareille.

Huomioithan, että tämä perjantain tapaaminen on pakollinen, jotta saat festareille rannekkeen. Tarkempaa tietoa tapaamisesta tulee ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtumaan tehdään tällä sähköisellä lomakkeella.

Paikkoja tapahtumaan on yhteensä 28 ja paikat tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään perjantaina 7.6.2019. Täytä ilmoittautumistiedot tämän sivun alaosassa ja paina lähetä-nappia. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

OMAVASTUU

Tapahtumassa on osallistujille omavastuu, joka tänä vuonna on 65€, mikä tulee maksaa Jytyn tilille viimeistään perjantaina 14.6.2019. Saat maksutiedot sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Omavastuu sisältää:
* Perjantain aamukahvit, ruokailun ja 2 päivän rannekkeen Qstock- festareille.

LISÄTIETOA

Kysymykset ja tiedustelut tapahtumaan liittyen alueen nuorisovastaavalle Heidille.

Heidi Pitkänen, p. 050 536 6445, heidipitkanen17@gmail.com
Pohjois-Suomen alueen nuorisovastaava
Minna Eskelinen, p. 040 5547606, minna.eskelinen@jytyliitto.fi

Mikäli ilmoittautumisen tai omavastuuosuuden maksamisen kanssa on ongelmia, ole yhteydessä Jytyn suunnittelija Pekka Laukkaseen, pekka.laukkanen@jytyliitto.fi

1. Yhteystiedot