Bli medlemsträffansvarig i din stad!

Att skapa mötesplatser för unga som lever med eller nära cancer är en av Ung Cancers allra viktigaste uppgifter. En stor och betydande del av dessa mötesplatser är våra medlemsträffar som hålls runt om i landet varje månad. Medlemsträffarna arrangeras av och för medlemmar och har genom åren möjliggjort för oerhört många unga cancerdrabbade och anhöriga att träffas, känna gemenskap och dela erfarenheter.

Är du intresserad av att engagera dig för Ung Cancer och anordna medlemsträffar i din stad? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för vidare information.

1. Dina kontaktuppgifter Den här frågan är obligatorisk

2. I vilken stad/område vill du hålla medlemsträffar? Den här frågan är obligatorisk

3. Ung Cancer erbjuder en utbildning för alla medlemsträffansvariga den 24 - 26 maj på Lidingö. Ung Cancer står för alla kostnader under helgen och efter utbildningen ansvarar man som medlemsträffansvarig själv för att planera och genomföra medlemsträffar i sin stad. Har du möjlighet att delta på utbildningen den 24 - 26 maj?

4. Beskriv kort din koppling till cancer.

5. Varför vill du engagera dig som medlemsträffansvarig?

6. Är det något annat som du tycker att vi behöver veta?

Tack för att du lämnat ditt intresse för att bli medlemsträffansvarig i din stad! Det kan vara fler som söker i samma stad och vi kommer att kontakta dig inom en vecka om du fått en plats på medlemsträffutbildningen den 24 - 26 maj. 

Vid frågor, hör gärna av dig till sandra@ungcancer.se