Murhamysteeri museossa

Murhamysteeri museossa on mysteeripeli, jossa 2-8 henkiset joukkueet pääsevät ratkaisemaan 1910-luvun Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuvitteellista murhatapausta. Palanderin talossa järjestettävä murhamysteeri vie pelaajat keskelle hämeenlinnalaisen porvarisperheen draamaa. Onko murhaaja hovimestari, piika vai kenties talon rouva? Murhamysteeri järjestetään aidossa 1900-luvun vaihteen ympäristössä. Peliin uppotuminen on taattua, kun 
tutkit murhatapausta 1861 rakennetussa asuintalossa museoesineiden ympäröimänä. Tule testaamaan oletko sinä tosielämän Scherlock Holmes tai neiti Marple.

Pelissä joukkueet etenevät huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa pelaajat pääsevät haastattelemaan yhtä talon asukasta ja tekemään havaintoja siitä, mitä talossa on tapahtunut. Pelin päätteeksi joukkue esittää oman teoriansa murhaa tutkivalle kaupunginviskaalille, joka kertoo riittävätkö todisteet syytteiden nostamiseen.

Pelin hinta on 18 €/hlö. Joukkueen tulee varata itselleen etukäteen pelin aloitusaika, jolloin heidän pelinsä alkaa Palanderin talon lipunmyyntipisteestä. Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä vanhempiensa kanssa.

Pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin erikoistunut Mysteeri ja käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo. Syyskuun 2019 pelien käsikirjoitus on sama kuin helmikuussa 2019 ja marraskuussa 2018.

Tulossa myös uusi juoni marraskuussa 2019:
Murhamysteeri museossa palaa uudella juonella 2.11. / 9.11  /  16.11.  / 23.11. Ilmoittautuminen näihin peleihin ei ole vielä alkanut.

1. Valitse alla olevista ajankohdista joukkueesi pelin aloitusaika.

2. Joukkueen nimi

3. Montako henkeä joukkueessanne on? Jos joukkueen koko hieman muuttuu suunnitellusta, sillä ei ole merkitystä, kunhan joukkueessa on 2-8 henkilöä.

4. Yhteystiedot