Ilmoittautuminen 4.-6.10.2019
harvinaisten nuorten aikuisten tapaamiseen!

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö ja Harvinaiskeskus Norio järjestävät yhteistyössä tapaamisen 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille, joilla on harvinainen sairaus tai vamma, johon ei liity kehitysvammaisuutta.

Tapaaminen on maksuton sisältäen täysihoidon (majoitus 2 h huoneissa ja ruokailut) ja ohjelman. Järjestämme yhteiskuljetuksen Jyväskylästä Peurunkaan, lähtö noin klo 17, ja takaisin Jyväskylään, jonne palataan noin klo 14. Muista matkakuluista ja -järjestelyistä vastaa jokainen itse. 

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö kerää tapahtumiin osallistuvista tietoja tapahtuman käytännönjärjestelyjä (ruokailut, majoitus, yleisavustajan tarve, esteettömät tilajärjestelyt) varten. Tietoja (sukupuoli ja ikä) kerätään myös sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) selvityksiä varten. Kaikilla avustusta saavilla järjestöillä on velvollisuus raportoida avustusten käytöstä vuosittain. 

Täytäthän lomakkeen huolellisesti. 
* - merkityt kohdat ovat pakollisia.

1. Osallistujan tiedot: Tämä kysymys on pakollinen

2. Oletko aiemmin osallistunut Harvinaiskeskus Norion ja / tai Harvinaiset-yksikön toimintaan? Tämä kysymys on pakollinen

Seuraavien terveydentilaan liittyvien tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Huomioithan, että tarvitsemme niitä huolehtiaksemme tapahtuman käytännön järjestelyistä (ruokailut, majoitus, avustajan tarve, esteettömät tilajärjestelyt)

3. Mikä harvinainen sairaus sinulla on, miten se vaikuttaa arkeesi ja millaisissa asioissa tarvitset mahdollisesti toisen henkilön apua? Tämä kysymys on pakollinen

4. Osallistujan erityisruokavalio ja ruoka-aineallergiat:

5. Avustajan nimi ja mahdollinen erityisruokavalio:

6. Apuvälineet: Tämä kysymys on pakollinen

7. Majoitukseen liittyen erityistä huomioitavaa: Tämä kysymys on pakollinen

8. Tarvitsetko yhteiskyytiä Jväskylästä Peurunkaan ja takaisin? Tämä kysymys on pakollinen

9. Muuta, mitä järjestäjän olisi hyvä tietää?

EU:n tietosuoja-asetuksen 216/679 vuoksi pyydämme vielä suostumukset tietojesi käsittelyyn: 

Ilmoittautumislomakkeessa kysytyt tiedot sisältävät arkaluonteisia tietoja, kuten terveystietoja. Antamalla suostumuksesi varmistat, että tapahtuman käytännön järjestelyt vastaavat tarpeisiisi mahdollisimman hyvin.

Suostumuksen voi peruuttaa lähettämällä tiedon sähköpostitse Harvinaiset-yksikön suunnittelija Jenni Kuuselalle jenni.kuusela@invalidiliitto.fi tai soittamalla p. 0447650410. Samalla peruutat ilmoittautumisen.

10. Annan suostumukseni edellä olevien henkilötietojeni käsittelyyn tapahtuman käytännön
järjestelyjen hoitamiseksi:
Tämä kysymys on pakollinen

11. Annan suostumukseni terveydentilaa koskevien tietojen käsittelyyn tapahtuman käytännön
järjestelyjen hoitamiseksi:
Tämä kysymys on pakollinen