Ilmoittautuminen

Digitaalisuus liiketoiminnassa -valmennuskokonaisuus alkaa tammikuussa ja jatkuu toukokuulle 2018. Suunnitelman mukainen maksuton valmennus on tarkoitettu Kanta-Hämeen alueella toimiville valmistavan teollisuuden ja matkailualan pk-yrityksille.

Valmennuskokonaisuus on jaettu valmiiksi osallistujien valmiuksien mukaan kolmeen kategoriaan. I-vaihe Digialoittelijoille, II-vaihe Digikehittyjille ja III-vaihe Globaaleille Digivipeltäjille. Tarkoitus on rakentaa polku yrityksille kehittää omaa digitaalista osaamistaan.  Valmennuksista yritykset voivat valita teemat, joihin haluaa osallistua ja jotka kehittävät eniten omaa liiketoimintaa digitaalisen osaamisen näkökulmasta.
 

Valmennuksiin voi ilmoittautua yksi osallistuja/valmennus/yritys.

Valmennusten Startti tilaisuus keskiviikkona 10.1.2018 klo 9-11. Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille valmennukseen osallistujille, riippumatta siitä mihin valmennukseen on ilmoittautunut.

Huom! Jos valmennus on täynnä ja siihen ei pysty enään ilmoittautumaan, voit ilmoittautua jonoon täyttämällä lomakkeen ja kertomalla lisätietoja kentässä mihin valmennukseen olisit halunnut osallistua!

#DIGIKUNTOPRO Valmennukset


I-vaihe

Keskitytään vahvistamaan yrityksen digitaalisia valmiuksia myynnin ja markkinoinnin prosesseissa, sekä oman toimintaympäristön automatisoinnissa.

Osallistumisen edellytykset:
Osallistujalla on perustaidot internetmarkkinoinnista, Osallistuja on hyvät perustaidot tietokoneen käytöstä ja ATK:sta yleisesti, Osallistuja on osallistunut yrityksen kotisivujen, sosiaalisen median tai kuva-, teksti-, video-materiaalin sisällöntuotantoon.

Valmennukset, joihin haluan osallistua

II-vaihe

Keskitytään kansainvälistyvän yrityksen verkkoliiketoimintaan, myynnin prosesseihin, jakelukanaviin ja monikanavaiseen kaupankäyntiin.

Osallistumisen edellytykset:
Osallistujalla on hyvät perustaidot internetmarkkinoinnista, Osallistuja päivittää yrityksen kotisivuja ja tekee sosiaalisen median tai kuva-, teksti-, videomateriaalin sisällöntuotantoon. Yritys on siirtymässä kansainväliseen liiketoimintaan seuraavien vuosien aikana tai yrityksellä on suunnitelmissa tehdä verkostomaista myyntiä alueella toimivien muiden palvelutuottajien kanssa.

Valmennukset, joihin haluan osallistua

III-vaihe

Keskitytään pohtimaan yritysten alueellista organisoitumista ja yritysten välistä yhteistyötä, sekä digitaalista markkinointia ja jakelukanavia kansainvälisillä markkinoilla alueella yhteisesti.

Osallistumisen edellytykset:
Osallistujalla on hyvät perustaidot internetmarkkinoinnista. Yrityksellä on selkeä päämäärä kansainvälistyä ja hakea kasvua kansainvälisiltä B2C tai B2B markkinoilta ja Yritys on päättänyt lähteä myymään palvelujaan verkossa oman suoramyynnin tai muun jakelukanavan kautta.

Valmennukset, joihin haluan osallistua