E-P2030 Strong Again

Osallistu kilpailuun eteläpohjalaiselle korkeakouluyhteisölle.

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhteisössä on virinnyt huoli maakunnan tulevaisuudesta. Väestökehitys on ollut viime vuodet laskusuunnassa. Työvoiman saatavuus rajoittaa kasvua useilla aloilla. Teollisuuden tuottavuus on matala, ja Etelä-Pohjanmaa on heikosti kansainvälinen.

Nyt ovat hyvät neuvot kalliit. Ja parhaat vieläpä voittavat rahaa! Maakunnan korkeakouluyhteisö käynnistää projektin nimeltä E-P2030 Strong Again. Projektin tavoitteena on löytää ideoita, joilla voidaan vahvistaa Etelä-Pohjanmaan elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä eli saada maakunta jälleen kasvu-uralle.

Osana projektia järjestetään korkeakouluyhteisön eli Seinäjoen ammattikorkeakoulun, Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle suunnattu ideakilpailu. Opiskelijoille ja henkilökunnalle on omat sarjansa.

Molempien sarjojen parhaimmat ideat palkitaan 2000 €, 1000 € ja 500 € palkinnoilla. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan 4 kappaletta 250 € palkintoa ja 4 kpl Provinssin yhden päivän lippuja!

Tiedot käsitellään anonyymisti. Yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin, muutoin kuin palkitsemisen yhteydessä. Halutessasi voit antaa ideasi myös nimettömänä. Kilpailuun voi osallistua myös tiiminä.

Kilpailu on auki 5.-31.3.2019 välisenä aikana.

Tapio Varmola
rehtori, toimitusjohtaja
Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Juha Alarinta
tutkimusjohtaja
Seinäjoen yliopistokeskus

Helena Tiilikainen
toiminnanjohtaja
Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys