Hae lastenohjaajaksi

Haluatko lastenohjaajaksi KLVL:n vertaisperhekursseille tai lasten- ja nuorten leireille? Vertaisperhekurssien (tavallisesti pe-su) ja perhepäivien (la-su) lastenohjaajiksi voivat hakea 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Kokemus lasten tai nuorten kanssa toimimisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ja halu oppia lisää. Viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätön.

Lasten- ja nuortenleirille tarvitsemme ohjaajiksi 18 vuotta täyttäneitä aktiivisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä. Ohjaajan tulee osata viittomakieltä, viitottua puhetta tai tukiviittomia, sillä leirillä on sekä puheella kommunikoivia että viittomakielisiä lapsia ja nuoria. Leirille otetaan myös muutama 16–17-vuotias apuohjaaja.

Lisätiedot vertaistoiminnan suunnittelija Susanna Salokannel
susanna.salokannel (at) klvl.fi tai puh 050 301 0503

Haemme jatkuvasti kursseille ja tapahtumiimme lastenohjaajia. Viimeinen hakupäivä on aina 30 päivää ennen kutakin tapahtumaa tai kurssia. Mikäli tulet valituksi lastenohjaajaksi kurssillemme tai tapahtumaamme olemme sinuun yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. Lastenohjaajille maksetaan palkkio.

Voit tallentaa keskeneräisen hakemuksen ja jatkaa sen täydentämistä myöhemmin.

Yhteystiedot

Lupa liittää lastenohjaajien WhatsApp -ryhmään (viestejä vain kun haetaan ohjaajia tapahtumiin) Tämä kysymys on pakollinen

Olen: Tämä kysymys on pakollinen

Minulla on käytössä: Tämä kysymys on pakollinen

Viittomakielen taitosi? Tämä kysymys on pakollinen

Ajokortti? Tämä kysymys on pakollinen

Ensiaputaidot? Tämä kysymys on pakollinen

Haluaisin toimia: Tämä kysymys on pakollinen

Harrastukset ja erityisosaamiset? Tämä kysymys on pakollinen

Oletko valmis hyödyntämään edellä mainittuja taitojasi lastenohjauksessa?

Tämä kysymys on pakollinen

Esimerkiksi: jos harrastat kitaran soittoa, oletko valmis ohjaamaan lapsille musiikkituokion?

Allergiat ja erityisruokavaliot Tämä kysymys on pakollinen

Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi?

Tähän voit halutessasi liittää CV:n


Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry ja sen jäsenyhdistykset pitävät lastenohjaajarekisteriä lastenohjaajien rekrytointia, tiedottamista ja muuta yhteydenpitoa varten. Lähettäessäni lastenohjaajahakemuksen annan suostumukseni Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:lle ja sen jäsenyhdistyksille minua koskevien tietojen rekisteröintiin sekä tietojeni käyttämiseen liiton ja yhdistysten keskinäisessä yhteydenpidossa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta nimi- ja osoitetietojen sekä erikoisruokavaliota koskevien tietojen luovuttamista hotellille tai muulle tapahtuman yhteistyökumppanille. Lastenohjaajien kommunikointitavoista voidaan informoida tapahtumiin tai kursseille osallistuvien lasten vanhempia. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. 16 vuotta täyttänyt henkilö antaa itse suostumuksen henkilötietojen rekisteröintiin. Suostumuksen voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta KLVL:n toimistolle: toimisto@klvl.fi
Tämä kysymys on pakollinen