Palaute-, aloite- tai reklamaatio

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän (REDU) palaute-, aloite- ja reklamaatiojärjestelmä on osa koulutuksen järjestäjän laadunhallintaa. Järjestelmällä opiskelijat, heidän huoltajat, työelämän edustajat, yhteistyökumppanit, asiakastyötoiminnan, myymälöiden ja ravintoloiden, sisäisten palvelujen asiakkaat sekä henkilöstö voivat antaa yleistä palautetta, aloitteita tai reklamaatioita.
 
REDUuun kuuluvat Lapin koulutuskeskus REDU, Santasport Lapin urheiluopisto (sis. Lapin kesäyliopisto) sekä REDU:n sisäiset palvelut, joita ovat koulutuksenjärjestäjän palvelut (KJ-palvelut), kiinteistöpalvelut, IT-palvelut sekä henkilöstö- ja talouspalvelut.

Pyrimme vastaamaan lomakkeella lähetettyihin palautteisin, aloitteisin tai reklamaatiohin kolmen (3) työpäivän aikana. Loma-aikoina vastausaika voi olla pidempi. Mm. heinäkuussa tulleisiin palautteeseen reagoimme heti lomien jälkeen. Jos samalta henkilöltä tulee toistuvasti useita osin tai kokonaan samansisältöisiä palautteita, aloitteita tai reklamaatioita, jätämme oikeuden olla vastaamatta tai vastaamme niihin myöhemmin.
 
Ohjaamme kaikki tällä lomakkeella lähetetyt asialliset viestit ko. toiminnasta vastaavalle henkilölle. Vastaamme myös viestin lähettäjälle, mikäli viestin lähettäjä on jättänyt viestiin oman nimensä ja toimivan sähköpostiosoitteensa ja antanut luvan yhteydenottoon.
 

1. Oppilaitos tai yksikkö, jota palaute koskee

2. Palautteen, aloitteen tai reklamaation antaja

3. Viestin tyyppi Tämä kysymys on pakollinen

4. Asia koskee Tämä kysymys on pakollinen

5. Asia (palaute, aloite tai reklamaatio)

6. Suostumus palautteen, aloitteen tai reklamaation käsittelyyn Tämä kysymys on pakollinen

Tarvisemme Sinulta suostumuksen, jotta voimme käsitellä tässä lomakkeessa esittämäsi asian. Valitse jompikumpi alla esitetyistä vaihtoehdoista. Ilman suostumusta et pysty lähettämään tätä lomaketta.
 
Muistithan kirjoittaa nimesi ja toimivan sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata sinulle.
Emme vastaa nimettömiin viesteihin, vaikka olisit kirjoittanut lomakkeeseen sähköpostiosoitteen.
Tietosuoja ja tietoturva
Lomake käyttää SLL-suojattua yhteyttä. Lomakkeella lähetettyjä tietoja käytetään vain lomakkeen asian (palaute, aloite tai reklamaatio) käsittelyssä. Lomakkeella lähetettyjä tietoja säilyteään enintään 3 vuotta. [Tietosuojaseloste]

Lomakkeen tiedot lähetetetään ja tallennetaan vasta kun olet klikannut Lähetä -painiketta.

Odota hetki lähetä painkkeen klikkaamisen jälkeen, niin saat selaimeesi viestin onnistuneesta lähettämisestä.