KURSSIHAKEMUS RAKENNUSLIITON KOULUTUKSIIN

1.  HAETTAVA KURSSI

Tämä kysymys on pakollinen

2. HAKIJAN TIEDOT Tämä kysymys on pakollinen

Tämä kysymys on pakollinen

Tämä kysymys on pakollinen

3. TYÖNANTAJAN TIEDOT LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSEEN (täytä kaikki kohdat huolellisesti)

// Huom. järjestökoulutukseen ilmoittautuessasi täytä kentät esim. viivalla (-), eli työnantajan tietoja EI tarvitse laittaa. Tämä osio on lomakkeen lähettämisen kannalta pakollinen täyttää jollakin tapaa!
Tämä kysymys on pakollinen

Työnantaja maksaa

kts. työehtosopimus, koulutussopimus
Lähetä kurssihakemus viimeistään 3 viikkoa ennen kurssin alkamista painamalla Lähetä-painiketta.

Rakennusliitto ja Rakennusteollisuus RT suosittelevat, että luottamushenkilö ja työnantajan edustaja täyttävät hakemuksen yhdessä. Sähköisestä kurssihakemuksesta lähtee kopio myös työnantajan edustajalle (hakemuksessa ilmoitettuun osoitteeseen).
 
Kurssihakemuksen voi myös tulostaa ja lähettää skannattuna sähköisesti koulutus@rakennusliitto.fi tai postitse osoitteeseen Rakennusliitto / kurssisihteeri, PL 307, 00531 Helsinki. Kurssihakemus löytyy kotisivuiltamme ja aluetoimistoista.

Kursseilta, jotka eivät ole työnantajatuenpiirissä (järjestökurssit), Rakennusliitto maksaa valitsemiensa koulutettavien opetuksen, ruokailut ja matkakulut. Matkakulut korvataan pääsääntöisesti yleisen kulkuneuvotaksan mukaan. Mikäli koulutus osuu työpäivälle, voit hakea korvausta ansionmenetyksestä (~76 euroa/päivä).

Lisätietoja: koulutus@rakennusliitto.fi, Juhani Lohikoski puh. 050 366 1171, Sara Putaansuu, puh. 020 774 3076.