Seitti suunnitteluviikonloppu 2019

Mitä: Seitin suunnitteluviikonloppu 2019
Missä: Tampere, Sokos Hotel Torni
Milloin: 25-26.8.2018

Kiinnostaako Seitin ensi vuoden toiminnan suunnittelu? Haluatko olla kehittämässä syksyn tapahtumia? Jos vastasit kyllä, niin nyt sinulla on oiva mahdollisuus hakea mukaan Seitin suunnitteluviikonloppuun. Suunnittelua ja mukavaa seuraa luvassa koko viikonlopun. Lauantai-iltana on myös yllätysohjelmaa


Viikonloppu on tarkoitettu nykyisille Seitti-aktiiveille ja uusille innostuneille nuorille. Mukaan suunnitteluviikonloppuun valitut pääsevät mukaan viikonloppuun maksuttomasti, eikä avustajistakaan mene mitään lisäkuluja. Mikäli tarvitset reissussa apua, niin otathan mukaan oman henkilökohtaisen avustajan. Mukana viikonlopussa on yleisavustaja, mutta hän auttelee vain pienissä asioissa, kuten ruokien kantamisessa.

Matkat korvataan kuitteja vastaan jälkikäteen halvimman julkisen liikenteen mukaisesti. Invataksin, lentokoneen ja oman auton käytöstä on sovittava erikseen Kalle Jokisen kanssa (kalle.jokinen@seittiweb.org tai puh. 040 738 8089). Matkojen omavastuu on 50€. Huom! Nuorisotyön suunnittelija kesälomalla 25.6 – 5.8
 
Perustele hakulomakkeessa hyvin, miksi juuri sinun tulisi päästä mukaan Tampereen viikonloppuun. Viikonlopussa on rajattu määrä paikkoja, joten kannattaa olla nopea. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.8. Jokaiselle viikonloppuun valitulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 10.8.

1. Yhteystiedot

Seuraavien terveydentilaan liittyvien tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Tarvitsemme niitä kuitenkin huolehtiaksemme koulutuksen käytännön järjestelyistä (ruokailut, majoitus, yleisavustajan tarve, esteettömät tilajärjestelyt)

2. Erityisruokavaliot ja allergiat

3. Majoituksen tarve

4. Otatko mukaan henkilökohtaisen avustajan?

5. Henkilökohtaisen avustajan nimi, puhelinnumero, syntymäaika ja allergiat/erityisruokavaliot

6. Mukaan tulevat apuvälineet:

7. Muuta huomioitavaa? Esim. huonekaveritoiveet

8. Kuvauslupa. Seitti käyttää kuvia ja videoita toiminnan markkinoinnissa

9. Miksi juuri sinun pitäisi päästä Seitin suunnitteluviikonloppuun? Perustele hyvin

EU:n tietosuoja-asetuksen 216/679 vuoksi pyydämme vielä suostumukset tietojesi käsittelyyn:

Koulutushakemuksessa kysytyt tiedot sisältävät arkaluonteisia tietoja, kuten terveystietoja. Antamalla suostumuksesi varmistat, että koulutuksen käytännön järjestelyt vastaavat tarpeisiisi mahdollisimmin hyvin.

Suostumuksen voi peruuttaa lähettämällä sähköpostin, jossa on koulutuksen nimi ja päivämäärä osoitteeseen koulutus@invalidiliitto.fi tai soittamalla Tarja Lukjanov p. 044 7650 668. Samalla peruutat koulutusilmoittautumisen.

Säilytämme ilmoittautumistiedot Kilta-jäsenrekisterissä jäsenyyden ajan. Ei-jäsenten ilmoittautumistiedot poistetaan koulutusrekisteristä kalenterivuosittain.

10. Annan suostumukseni edellä olevien henkilötietojeni käsittelyyn koulutuksen käytännön järjestelyjen hoitamiseksi.

11. Annan suostumukseni terveydentilaani koskevien tietojen käsittelyyn koulutuksen käytännön järjestelyjen hoitamiseksi.