Seitin pariskuntien viikonloppu Peurungalla 30.9-1.10

Tervetuloa Seitin pariskuntien viikonloppuun Peurungalle 30.9 - 1.10. Viikonloppu on suunnattu nuorille aikuisille pariskunnille, jossa toinen tai molemmat ovat liikuntavammaisia. Kaipaatko keskusteluapua vammaisuuden tuomista haasteista parisuhteessa, parisuhteen vahvistamisen työkaluja sekä ajatuksia seksistä ja sen harrastamisesta rajoitteineen? Keskustelua on vetämässä Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Tanja Roth, joka toimii Kynnys ry:n Samat toiminnassa. Viikonlopun aikana pariskunnilla on myös mahdollisuus varata 45 minutin aika Tanjalle ja päästä keskustelemaan omista parisuhdeasioista.

Viikonlopun ohjelmassa on myös seksiväline-esittely, jonka tulee vetämään Jyväskylän Antishop erotiikkaliikkeen edustaja. Esittelyssä on mahdollisuus saada opastusta ja ostaa seksivälineitä. Osallistujilla pääsevät käyttämään Peurungan kylpyläpalveluita, jolloin on myös aikaa omalle kumppanille. Lauantai-iltana syödään yhdessä herkullinen kolmen ruokalajin illallinen. Myöhemmin lauantaina Peurungalla on tarjolla livemusiikki, jota tähdittää Jade’s Duo

Majoitus viikonlopussa tapahtuu Kyplylähotelli Peurungalla, joka on Jyväskylästä noin 30 kilometriä. Viikonlopussa on mukana yksi yleisavustaja. Viikonlopun omavastuuhinta on 100€/pariskunta, pitäen sisällään täysihoidon, ohjelman ja 45min seksuaaliterapeutin kanssa käytävän keskustelun. Matkojen omavastuu on 50€, jonka ylimenevältä osalta korvataan matkalippukopioiden, kilometrikorvausten (0,20€/km) mukaisesti viikonlopun jälkeen. Pitkänmatkalaisilla on mahdollisuus majoittua jo perjantaina, jolloin yöstä peritään 30€/pari omavastuu.

Ilmoittautuminen on sitova, mikäli kuitenkin ette pääse mukaan viikonloppuun, niin ilmoittakaa siitä mahdollisimman pian. Tilanteissa, missä ei ole peruttu osallistumista, joudutaan valitettavasti perimään 75% omavastuusta.

Tervetuloa kiinnostavaan viikonloppuun nauttimaan hyvästä ohjelmasta, keskusteluista ja tietenkin tapaamaan muita samanlaisessa tilanteessa olevia pariskuntia :). Mikäli tulee kysyttävää, ota yhteys Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiseen, hän kertoo mielellään viikonlopusta

Lisätiedot 
Kalle Jokinen
nuorisotyön suunnittelija
Puh. 040 - 738 8089
Email. kalle.jokinen@seittiweb.org

1. Yhteystiedot Tämä kysymys on pakollinen

2. Erityisruokavaliot Tämä kysymys on pakollinen

3. Avuntarve ja otatteko mukaan avustajan Tämä kysymys on pakollinen

4. Avustajan nimi, puhelinnumero, erityisruokavalio

5. Mukaan tulevat apuvälineet

6. Tarvitteko majoituksen invahuoneessa? Tämä kysymys on pakollinen

7. Haluatteko varata ajan seksuaaliterapeutille? Tarvitteko majoitusta perjantaina 29.9? Muuta huomioitavaa?